skip to Main Content

Kairon Instituutti

Kairon Instituutti edustaa ainoalaatuista keho- ja tunneterapeuttista osaamista jo vuodesta 1987! Rehtorimme, Antti Pietiäisen, kehittämät TVT tunnevyöhyketerapia sekä TTT tunnetaideterapia muodostavat koulutusrunkomme. Lisäksi ohjelmassa on keskusliittomme, LKL:n, edellyttämä luontaisterapeuteile tarkoitettu koululääketiede. Lyhytkurssejamme ovat Antti Pietiäisen tunnekoulu, ravintoterapian perusteet ja homeopattinen kotiapteekki. Järjestämme koulutuksia tällä hetkellä Helsingissä ja Oulussa.

Kairon on 30-vuotisen historiansa aikana kouluttanut terapeutteja yli 10:llä terapia-alueella, mutta keskittynyt nykyisin keho- ja tunnterapeuttiseen ydinosaamiseensa: MVT modernia vyöhyketerapiaa on koulutettu vuodesta 1989, PVT psykologista vyöhyketerapiaa vuodesta 1993 ja TTT tunnetaidetarapiaa vuodesta 2010.

Näiden suomalaisten, keho- ja tunneterapioiden arkkitehdin, Kaironin perustajan ja rehtorin Antti Pietiäinen opetus- ja luennointityö jatkuu edelleen. Hänen lähestymistapansa ydin on oman identiteetin löytymisessä. Se edellyttää rehellistä omien tunteidensa, elämänkaarensa ja tunneperimänsä kohtaamista. Näin elämänkriisit ja sairaudet muuttuvat mahdollisuuksisksi. Ihminen vapautuu, paranee ja löytää itsensä. Miksi me muuten edes olisimme olemassa?

Back To Top