skip to Main Content

Yleistä opiskelusta Kaironissa

Kaironiin voi tulla opiskelemaan kaikki tunteista ja kehosta kiinnostuneet, taustasta ja tietämyksestä riippumatta! Tältä sivulta löydät tietoa opiskelun aloittamisesta sekä opiskelijoiden että opettajan mietteitä Kaironissa opiskelusta. Kaironissa opiskelu on monimuotokoulutusta, joka muodostuu lähiopetusjaksoista sekä etäopiskelusta ja kestää alueesta riippuen kahdesta neljään vuoteen. Opiskelu on suunniteltu niin, että se on mahdollista työn ohessa. 

Kaikille terapeuttikoulutusalueille (Tunnevyöhyketerapia sekä Tunnetaideterapia) yhteisiä pakollisia opintoja ovat koululääketieteen perusteet ja luontaislääketieteen peruskurssi. Jos opiskelijalla on riittävä lääketieteellinen pohjakoulutus, vapautuu joko kokonaan tai osittain koululääketieteen kursseista. Jotta vapautuksen voi saada, pitää Instituuttiin lähettää oikeaksi todistettu kopio opintotodistuksesta.

Yhden terapeuttialueen diplomin saa suoritettuaan kyseisen terapia-alueen kurssit sekä koululääketieteen ja luontaislääketieteen vaaditut kurssit. Kursseille voi ilmoittautua omilla tunnuksillasi kotisivuillamme ja jos Sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin luo ne sivustollamme olevien ohjeiden mukaan ilmoittautumis-välilehdellä. Jos tulee kysyttävää, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteystiedot-välilehdellä olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Olemme koonnet yhteen myös opiskelijoiden useammin kysymiä kysymyksiä – löytyisikö vastaus mietteisiisi täältä?

Back To Top