skip to Main Content

Tentit

Ennen jokaista lääketieteen- ja ravintoterapian kurssia on tenttitilaisuus, jossa voi suorittaa aiemmin pidettyjen lääketieteen- ja ravintoterapian kurssien tenttejä.

Kaikkien suoritettujen koulu- ja luontaislääketieteen peruskurssien tenttejä voi suorittaa koetilaisuuksissa. Edellisen jakson tentti on suoritettava, jos suinkin mahdollista, seuraavan jakson alussa. (Tenttitilaisuudessa kurssin alussa ei voi tenttiä samana päivänä alkavan kurssin tenttiä.)

Jos tentit voimassa olevia koululääketieteen ja luontaislääketieteen peruskurssien tenttejä, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voimassa olevia tenttejä ovat nykyisten opettajiemme tentit. Jos tentit mitä hyvänsä muita tenttejä, esim. vanhojen klt-opettajiemme tenttejä, niin ole hyvä ja ilmoittaudu sähköpostilla Kaironin toimistoon, jotta osaamme katsoa onko ko kurssi vielä tentittävissä vai onko sen suoritus jo vanhentunut. Huom! Kurssisuoritus vanhenee opintojen maksimisuoritusajassa, joka alueesta riippuen on noin 2-4 vuotta. Myös muiden kuin nykyisten opettajiemme tenttejä toimitamme pyydettäessä paikalle, olettaen, että kyseessä oleva suoritus ei ole vanhentunut. Lähetä kysely- tai toimituspyyntö vanhoista tenteistä meille sähköpostitse.

Huom! Tenttiaika on yksi tunti.

Tenttimaksut:

Ilmoitettuina tenttiaikoina kokeen suorittaminen kuuluu kurssin hintaan. Tentin uusinta normaaleiden tenttitilaisuuksien yhteydessä Kaironissa maksaa 30 €. Maksullisista tenteistä on esitettävä kuitti tenttitilaisuuden alussa. Katso tulevat tentit täältä.

Tenttejä on mahdollistaa suorittaa myös etänä, esim. useimmissa kirjastoissa on mahdollista suorittaa valvottuja tenttejä. Etätentin hinnan Kaironin osuus on 30 € (sis. lähetyskulut). Etänä tentittäessä on oppilaan itse otettava yhteyttä suoraan kirjastoon tai muuhun paikkaan, jossa tentin aikoo suorittaa valvotusti. Kun etätenttipaikka, sen osoite ja tentin valvojan nimi ovat selvillä, niin ole hyvä ja suorita Kaironin tenttimaksu verkkokauppaamme ja kerro lisätiedoissa edellä mainitut tiedot sekä ota sähköpostitse yhteyttä toimistoomme ja sovi tentin lähettämisestä suoraan tentin valvojalle. Pyri etsimään suorituspaikaksi esim. kirjasto, jolloin Sinulle ei yleensä tule tenttipaikkaan ja valvontaan liittyviä lisäkuluja. Kuitenkin, jos mitä tahansa etätenttipaikkaan tai tentin valvontaan liittyviä lisäkuluja tulee, niin Sinun on huolehdittava niistä itse.

Suosittelemme tenttien suorittamista Kaironin omissa valvotuissa tenttitilaisuuksissa.

 

Back To Top